Bases legals sorteig panera de Nadal de Granja Armengol

Participa al concurs “Sorteig Gran Panera de Nadal de la Granja Armengol”!

Termini: el concurs s’iniciarà el dilluns 2 de desembre a les 12:00h del migdia i finalitzarà el proper diumenge 15 de desembre a les 24:00h de la nit.. No s’admetran comentaris a Instagram amb data posterior a la del termini del concurs.

Forma de Participació:
Per participar al concurs s’haurà de ser seguidor del perfil de Granja Armengol a Instagram. Tots aquells usuaris que no segueixin el perfil, no podran optar al premi. El fet de participar al concurs implicarà l’acceptació de les condicions d’aquesta xarxa https://help.instagram.com/478745558852511 Cada persona, des del seu perfil, podrà participar amb els comentaris que vulgui.


Condicions de participació: La participació al concurs per part de persones menors de 18 anys implica tenir el consentiment per part dels pares o tutors legals per tal de poder participar al concurs.

Premi i Guanyador: El concurs tindrà 3 guanyadors. Granja Armengol es posarà en contacte amb els guanyadors, a través d’Instagram, per missatge privat.


Els guanyadors seran anunciat el proper dilluns 16 de desembre al finalitzar el concurs. El guanyador serà escollit a l’atzar a través de l’aplicació Easy Promos, entre tots els participants que hagin fet un comentari a la publicació.

El premi per al guanyador consistirà en una gran panera de Nadal amb productes artesanals de la Granja Armengol. Posteriorment, es penjarà al perfil d’Instagram de Granja Armengol, el link del sorteig amb el guanyador escollit a l’atzar per l’aplicació Easy Promos entre tots els participants.


El guanyador haurà de venir a buscar el seu premi a alguna de les nostres botigues.


En cap cas s’enviarà el premi del concurs, per correu ordinari ni per missatger ni s’entregarà a terceres persones.


Si el guanyador no es posa en contacte amb nosaltres en un termini màxim de 5 dies, quedarà automàticament descartat i anomenarem guanyador al primer suplent del sorteig realitzat. Aquest també tindrà un termini màxim de 5 dies per posar-se en contacte amb Granja Armengol.


Altres: Granja Armengol es reservarà el dret a no tenir en compte la participació d’un usuari en el cas que existeixin clars indicis de trampes o usos impropis relació al concurs. Aquesta oferta no és acumulable a cap altra promoció.


La participació en el concurs implicarà l’acceptació d’aquestes bases reguladores i del criteri de l’organització per que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l’elecció dels guanyadors.


Granja Armengol es reserva el dret d’excloure a tots aquells participants que cregui que han participat de manera fraudulenta al concurs. Aquest concurs queda delimitat a la comunitat autònoma de Catalunya.