Bases legals Sorteig “Llet Fresca Granja Armengol”

Participa al concurs “Sorteig lot de iogurts de la Granja Armengol”!

Termini: el concurs s’iniciarà el dimecres 3 de juny a les 10:00h del matí i finalitzarà el proper dimecres 10 de juny a les 24:00h de la nit. No s’admetran comentaris a Instagram amb data posterior a la del termini del concurs.

Forma de Participació:
Per participar al concurs s’haurà de ser seguidor del perfil de Granja Armengol a Instagram. Tots aquells usuaris que no segueixin el perfil, no podran optar al premi. El fet de participar al concurs implicarà l’acceptació de les condicions d’aquesta xarxa https://help.instagram.com/478745558852511 Cada persona, des del seu perfil, podrà participar amb els comentaris que vulgui.


Condicions de participació: La participació al concurs per part de persones menors de 18 anys implica tenir el consentiment per part dels pares o tutors legals per tal de poder participar al concurs.

Premi i Guanyador: El concurs tindrà 1 únic guanyador/a. Granja Armengol es posarà en contacte amb el guanyador/a, a través d’Instagram, per missatge privat.


El guanyador serà anunciat el proper dijous 11 de juny al finalitzar el concurs. El guanyador serà escollit a l’atzar a través de l’aplicació Easy Promos, entre tots els participants que hagin fet un comentari a la publicació .

El premi per al guanyador consistirà en un lot de lot de iogurts de la Granja Armengol. Posteriorment, es penjarà al perfil d’Instagram de Granja Armengol, el link del sorteig amb el guanyador escollit a l’atzar per l’aplicació Easy Promos entre tots els participants.


El guanyador haurà de venir a buscar el seu premi a alguna de les nostres botigues.


En cap cas s’enviarà el premi del concurs, per correu ordinari ni per missatger ni s’entregarà a terceres persones.


Si el guanyador no es posa en contacte amb nosaltres en un termini màxim de 5 dies, quedarà automàticament descartat i anomenarem guanyador al primer suplent del sorteig realitzat. Aquest també tindrà un termini màxim de 5 dies per posar-se en contacte amb Granja Armengol.


Altres: Granja Armengol es reservarà el dret a no tenir en compte la participació d’un usuari en el cas que existeixin clars indicis de trampes o usos impropis relació al concurs. Aquesta oferta no és acumulable a cap altra promoció.


La participació en el concurs implicarà l’acceptació d’aquestes bases reguladores i del criteri de l’organització per que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del concurs i de l’elecció dels guanyadors.


Granja Armengol es reserva el dret d’excloure a tots aquells participants que cregui que han participat de manera fraudulenta al concurs. Aquest concurs queda delimitat a la comunitat autònoma de Catalunya